Toimitusehdot

TOIMITUSAIKA

Varastossa oleville tuotteille toimitusaika on tilauspäivää seuraavasta arkipäivästä 1-3 vuorokautta. Tehdastilausten toimitusaika on 3-7 vuorokautta. Jos tuote on tilapäisesti loppu maahantuojalta, tavarantoimittajalta tai tehtaalta, olemme yhteydessä asiakkaaseen, jolla on oikeus perua tilaus.

 

TILAUSVAHVISTUS

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

 

MAKSUVAIHTOEHDOT

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai postin jälkivaatimuksena. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Paytrail-tili, Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

 

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Maksuvaihtoehdot

Meillä voit maksaa juuri sinulle sopivalla tavalla: suoraan verkkopankilla, kortilla, mobiililla tai laskulla.

 

Kotimaisten pankkien verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Mobiilimaksaminen onnistuu MobilePay-sovelluksella

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express

Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector.

 

TOIMITUSTAPA- JA MAKSUT

Toimitamme tuotteet Suomessa postilla tai matkahuollolla. Toimituskulut alle 100€ tilauksille ovat 9 €. Yli 100€ toimituksista emme peri toimituskuluja. Ulkomaan toimitukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

 

PALAUTUKSET

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee tehdä ilmoitus viimeistään 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Palautukseen liittyvät yhteydenotot osoitteseen info@rxmoto.fi

 

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittämästi osoitteeseen info@rxmoto.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.